Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Ο Γιάννης Κρητικός αναλαμβάνει συντονιστής του προγράμματος της ΝΔ στο νομό Δωδεκανήσου...

Η δικαίωση του Γιάννη Κρητικού. Αν τότε που έπρεπε η ΝΔ τον είχε στηρίξει ο δήμος Ηρακλειδών δεν θα ήταν στο χάλι που τον έφθασαν.


Με κοινή απόφαση της Γραμματείας του Προγράμματος, της Γραμματείας Οργανωτικού και της ΝΟ.Δ.Ε. Δωδεκανήσου, ο εκπαιδευτικός κ. Γιάννης Κρητικός που κατάγεται από την Κω αναλαμβάνει συντονιστής του Προγράμματος της ΝΔ για το νομό Δωδεκανήσου.
Όπως είναι γνωστό επικεφαλής του προγράμματος της ΝΔ για το Νότιο Αιγαίο είναι ο Επίκουρος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου κ. Μάνος Κόνσολας.
Θα υπάρχουν δύο συντονιστές ένας για το νομό Δωδεκανήσου και ένας για το νομό Κυκλάδων ενώ εντός της εβδομάδας θα ανακοινωθούν και τα πρόσωπα που θα συμμετέχουν στους θεματικούς κύκλους για τη διαμόρφωση του προγράμματος.
Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Τάκης Μιχαήλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:
« Ο κ. Γιάννης Κρητικός είναι ένα στέλεχος της παράταξης με ήθος, υψηλή κατάρτιση και διάθεση προσφοράς.
Η επιλογή του, αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση, τιμή και αναβάθμιση για το βόρειο συγκρότημα του νομού μας. Είμαι βέβαιος ότι μαζί με άλλα άξια και ικανά στελέχη θα διαμορφώσουν μία αξιόπιστη και οραματική προγραμματική πρόταση για τα Δωδεκάνησα και το Νότιο Αιγαίο.
Μαζί με τις παραγωγικές τάξεις, τους ενεργούς πολίτες, τη ίδια την κοινωνία.
Η Νέα Δημοκρατία ανοίγεται πλέον στην κοινωνία, έχει ως συνομιλητή τον απλό πολίτη που βιώνει την κρίση και την ανασφάλεια. Καταθέτει ιδέες και δεσμεύσεις που συνιστούν μία εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης.
Γιατί ο μονόδρομος του ΔΝΤ και του κ. Παπανδρέου οδηγεί σε αδιέξοδο τη χώρα και στην εξαθλίωση και στη νέα φτώχεια τους πολίτες».

ΝΟ.Δ.Ε. Δωδεκανήσου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου