Το κρουαζιερόπλοιο COSTA MEDITERRANEA, μετά την άρση του καμποτάζ, χρησιμοποιεί το λιμάνι της Ρόδου σαν πύλη εισόδου- εξόδου (home port).
Μήκος x Πλάτος: 292 m X 32 m, Ολική Χωρητικότητα (GRT): 85619, Χωρητικότητα: 58.700 τόνοι, Χωρητικότητα (DWT): 7500 t
Ταχύτητα πραγματική (Μέγιστη / Μέση): 16.8 / 12.2 knots, Σημαία: Italy [IT]
Διακριτικό: IBCF, IMO: 9237345, MMSI: 247088200,
Καταστρώματα: 11, Βύθισμα: 7,8 μέτρα
Επιβάτες: 2.112/2.680, Καμπίνες: 1.057
Στοιχεία Πλοίου
Τύπος Πλοίου: Passengers ship, Έτος κατασκευής: 2003Μήκος x Πλάτος: 292 m X 32 m, Ολική Χωρητικότητα (GRT): 85619, Χωρητικότητα: 58.700 τόνοι, Χωρητικότητα (DWT): 7500 t
Ταχύτητα πραγματική (Μέγιστη / Μέση): 16.8 / 12.2 knots, Σημαία: Italy [IT]
Διακριτικό: IBCF, IMO: 9237345, MMSI: 247088200,
Καταστρώματα: 11, Βύθισμα: 7,8 μέτρα
Επιβάτες: 2.112/2.680, Καμπίνες: 1.057
Αξιωματικοί & Πλήρωμα: 920, Αναλογία Επιβατών/Πλήρωμα: 2,3/2,9
Το Costa Mediterranea συνδυάζει τη χάρη του Ιταλικού κινηματογράφου με αυτή των τεχνών! Διακοσμημένο με μάρμαρο Carrara, γλυπτά και τοιχογραφίες, το Costa Mediterranea θα σας εντυπωσιάσει με την ομορφιά του!
Το Café Florrian, ένα αντίγραφο της διάσημης καφετέριας του 18ου αιώνα που βρίσκεται στην πλατεία San Marco στη Βενετία!
Το Costa Mediterranea συνδυάζει τη χάρη του Ιταλικού κινηματογράφου με αυτή των τεχνών! Διακοσμημένο με μάρμαρο Carrara, γλυπτά και τοιχογραφίες, το Costa Mediterranea θα σας εντυπωσιάσει με την ομορφιά του!
Το Café Florrian, ένα αντίγραφο της διάσημης καφετέριας του 18ου αιώνα που βρίσκεται στην πλατεία San Marco στη Βενετία!
Το Club Mediterranea στη κορυφή του πλοίου, υπόσχεται νύχτες γεμάτες διασκέδαση και μία τρομερή θέα μέσα από τον γυάλινο θόλο του!
Όσο για τις γαστρονομικές εξερευνήσεις, το Tiziano Restaurant, το Boticelli Restaurant Buffet και η Pizzeria Napoli είναι έτοιμα να ικανοποιήσουν όλους τους ουρανίσκους!
Στο Costa Mediterranea υπάρχουν 4 jacuzzi, 4 πισίνες (μία παιδική), το Ischia Spa, θέατρο, casino, ντισκοτέκ και γήπεδο τένις που μετατρέπεται σε γήπεδο μπάσκετ ή βόλεϊ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου